Tesla Schadeherstel

Wij herstellen schade aan alleTesla modellen; Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model 3, en Tesla Model Y. Wij doen er alles aan om de schade tot in detail te herstellen en u weer zorgeloos op weg te sturen.

Tesla Approved Body Shop

Niet elk autoschade-herstelbedrijf mag zomaar schade aan een Tesla herstellen. Tesla stelt namelijk hoge eisen. Wij zijn een gecertificeerd Tesla-schadeherstelbedrijf, ook wel Tesla Approved Body Shop. Na een intensieve opleidingsperiode hebben wij het Tesla Body Repair Programma afgerond. Hierdoor kan kwalitatief hoogwaardig Tesla schadeherstel gegarandeerd worden. Door dit programma hebben wij de kennis en vaardigheden in huis om schade aan uw Tesla op de juiste manier te herstellen en daardoor terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat van veiligheid. Deze kennis wordt meteen aangevuld als er een nieuw Tesla model in de markt is. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

__wf_reserved_inherit

Tesla reparatie

Zoals hierboven beschreven vergt een Tesla reparatie extra kennis en vaardigheden, Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat er wel en niet gespoten mag worden in verband met radar en camera systemen. Wij zijn opgeleid om de procedures uit te voeren bij het vervangen van elektronische onderdelen. Uw Tesla wordt geheel hersteld volgens de fabrieksvoorschriften. Hierdoor kan de veiligheid aan uw auto gewaarborgd blijven. Benieuwd wat wij kunnen beteken voor u? Neem dan contact op.

__wf_reserved_inherit

Gebeld, Geregeld, Roggeveld!

Wij staan voor u klaar. Schadeherstel is meestal veelomvattend en uw situatie is uniek. Daarom staan we u graag te woord via 050-5019285, of zelfs liever nog bij ons in Roden!

Adres
Ceintuurbaan Noord 116A
9301 NZ Roden
Email
autoschade@roggeveld.nl
Tel
050-5019285

Ontmoet ons team van professionals

Het team van Autoschade Roggeveld helpt u graag van uw schade af. We draaien onze hand niet om voor een complexe schade na een ongeval of aanrijding. Ook een kras of klein deukje lossen we graag voor u op. Met welke schade u ook langskomt; We brengen uw voertuig in de oorspronkelijke staat terug.